Zijden design stropdassen en hun ontwerpers

Hier vindt u een reeks met kleine feiten over mode ontwerpers en hun creaties van design stropdassen. Er zijn ontwerpers die in rang zijn gestegen tot grote hoogte, andere ontwerpers die nog hun sporen nog moeten verdienen en ontwerpers die van genade in rang zijn gedaald. Ongeacht hun status heeft ieder van deze ontwerpers een belangrijke bijdrage geleverd aan de zijden design stropdas, een eeuwige stijl.

Een zijden design stropdas in geurende bloesem
Het Spitafield bloempatroon is te herleiden van de Huguenot wevers uit de achtiende eeuw, tegenwoordig erkend als het handelsmerk van het Timothy Everest merk. Hij heeft deze bloem namelijk een nieuw leven gegeven. Zijn essentie is smaakvol weergegeven in een nieuwe reeks van prachitge, kleurvolle zijden stropdassen gebaseerd op de schitterende kleuren van de natuur. Wees op uw hoede voor imitaties, dit patroon is namelijk exclusief door Timothy Everest. Het is zijn handelsmerk.

Draai de stropdas om en u zult getuige zijn van het fijnste detail dat enkel de originele stropdas kan bevatten, namelijk de Spitafields bloem in geurende bloesem over alle seizoenen. Het houdt hier nog niet op, de gehele collectie bloeit in de herfst, terwijl het in de winter in somberheid verblijft. En voor het voorjaar is het zelfs helderder met een meer klassieke stijl in een eigentijds kader. Elk van deze stropdassen is een voorbeeld van het fijne Engelse naaldwerk.

De jaren 60’er zijden design stropdas
Shane McCoubrey begon zijn eigen label nadat hij over de hele wereld had gewerkt om te ontwerpen voor, Louis Vutton, Valentino en Gucci. Gezien zijn kenmerkende stijl is hij geleidelijk aan meer erkenning gaan krijgen. Geïnspireerd door lava lampen uit de jaren zestig, produceerde Shane enkele levendige ontwerpen voor zijn inleidende reeks zijden design stropdassen. U zult lang en hard moeten zoeken om een stropdas te vinden die zo’n dergelijke bekwaamheid met ware individualiteit bevat.

Feraud’s zijden design stropdassen: minder impact
Het Louis Feraud merk moet zijn impact nog maken bij het mannelijke accessoire aanbod. De zijden design stropdassen zijn avontuurlijk genoeg, maar op enkele opvallende modellen na, heeft de rest van de collectie nog weinig te zeggen. Hoewel de naam erg in beweging is en het uiterlijk van de stropdassen met het seizoen sterker wordt, zult u erg teleurgesteld zijn wanneer u deze stropdassen vergelijkt met bijvoorbeeld Armani.

Feraud’s zijden design stropdassen zijn gemaakt in Italië en onderworpen aan strenge specificaties en prijs kwaliteit verhoudingen, wat het aantrekkelijk maakt om zijn stropdas te kopen. De mening is dan ook dat elk product van Feraud het waard is om in uw collectie te hebben. Een beetje bloemig, een paar strepen toegevoegd en u kunt beginnen met een veilig ontwerp.

De exclusieve zijden design stropdas
Onder Neil Bottle’s klanten scharen zich onder meer Hillary Clinton en Cherrie Blaire, zijn ontwerpen hebben in de meest bekende galerijen en musea ter wereld gehangen, inclusief het Guggenheim in New York en het V&A in Londen. Zijn zijden design stropdassen en shawls stonden op de (A) lijst van beroemde kopers uit Londen. Tegenwoordig produceert hij nog altijd in kleine hoeveelheden, maar hij staat niet meer in de schijnwerpers. Zijn ontwerpen zijn niet meer verkrijgbaar in de dure winkelstraten. Des te meer reden dus om één van zijn ontwerpen toe te voegen aan uw collectie.

Meer dan een manchetknoop ontwerper
Verwijderd uit de conventionele weg, heeft Ian Flaherty zonder de controle te verliezen, een kleine reeks van stropdassen geproduceerd die gemaakt zijn van waardige zijde van de hoogste kwaliteit. Ze kunnen jarenlang goed geknoopt worden en kunnen worden afgemaakt met één van zijn illustere manchetknopen. De toegevoegde waarde is dat ze in Engeland compleet met de hand zijn geweven. Om anders dan anderen gezien te worden, de keuze is aan u.

Een zijden design stropdas voor vrouwen
Hoewel vrouwen waarschijnlijk altijd hun nek al hebben versierd, hebben ze nooit stropdassen gedragen sinds laat in de achttiende eeuw. Vrouwelijke versies van de mannelijke zijden design stropdassen begonnen te verschijnen naarmate vrouwen meer getailleerde kleding gingen dragen voor bijvoorbeeld; fietsen, skaten, hiken of varen. Tegenwoordig zijn er vele vrouwelijke ontwerpsters ook mannelijke ontwerpen produceren, zoals bijvoorbeeld Cressida Bell.

De bijdrage van Vivienne Westwood
Vrije vorm, een beetje abstract, totaal onvoorspelbaar en altijd een verassingelement. Dit is de beste omschrijving van de zijden design stropdassen gecreëerd door Vivienne Westwood.
Tekenend van elke tijdperk uit haar carrière, van punk tot piraat, heeft ze een hint van elk in haar ontwerpen verwerkt, zelfs een beetje graffiti. Er bestaat geen twijfel, dat geen collectie compleet is zonder een zijden design stropdas van Vivienne Westwood.